اخبار

واحد G12  گازی به شبکه برق سراسری پیوست

به گزارش روابط عمومی واحد G12 گازی که به علت آسیب دیدن سیل هوای یاتاقان2توربین از مدار خارج شده بود در تاریخ 1404/04/17 ساعت 1:51بامداد پارالل گردید .

مهندس جلیل خانوردی مدیر پروژه  واحد مذکور  در گفتگو با روابط عمومی اعلام کرد  به جهت بالا بودن دمای روغن وحجم بخارات روغن خروجی از ونت mist eliminator در واحدG12 پس از بازدید از واحد وتشخیص وجود ایراد در سیلهای هوای یاتاقان2توربین واحد بصورت اضطراری از مدار خارج شد.

با حضور گروههای تعمیراتی فعالیت هایی از جمله دمونتاژکلیه لوله های هوا،گاز،گازوِییل و بلید والوها و لوله های سیل هوا،برداشتن سقف توربین وکمپرسور،برداشتن دیوارها ودمونتاژ قطعات محفظه احتراق،دمونتاژ پوسته های دیسشاژ و رپر و یاتاقان2،دمونتاژ یاتاقان و سیلهای آن و سمباده زنی شفت و اصلاحات و تست های مربوطه انجام گرفت و بعد از رفع عیب عملیات مونتاژ انجام شد.

در این فرآیندتعمیراتی سیلهای دایورتر دمپر دچار آسیب دیدگی شده بود که سیلهای ذکر شده تعویض و ورقهای اصلی دایورتر ترمیم گردید وهمچنین فرآیند  دیفکتهای بویلر نیز با موفقیت انجام پذیرفت.

 ودر آخر واحد G12در مورخ1404/04/17در ساعت1:51 بامداد با تلاش شبانه روزی پرسنل زحمت کش تعمیرات سیکل ترکیبی به شبکه سراسری برق پارالل گردید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا